.

´.

21 maj 2010

Olivia som motvilligt poserar med sitt fina utställningstäcke, gjort av Marie!! tack det kommer vara till nytta, även om det ser ut som att Olivia sålt smöret och tappat pengarna, hohohoho!!

Fick muta henne med en godis, för hon tyckte detta var pest att ha på sig..

Tack så mycket Marie för det fina utställningstäcket till Olivia!!

5 kommentarer:

Fanny på North Bend sa...

Så fint täcke Marie har sytt! Vacker färg som klär
fröken Cloetta! Dock förstår jag till fullo hennes avoga inställning. Hon är mycket finare utan! Kung Sockerbulle hälsar att han instämmer och tillägger att människor är bra konstiga.....!

Marie sa...

Det ser ju ut att passa henne bra i storleken. Roligt att du blev nöjd! Självklart är hon finare utan "kläder", men de fyller ju verkligen en funktion. Spraya lite vatten på pälsen innan du lägger på täcket så ska du se att pälsen blir slät och fin. En liten godismuta kan det väl vara värt! Vi ses i Hässleholm!

Näckrosdammens kennel,Petra Qvant sa...

Absolut är det funktionen jag var ute efter och det kommer bli jätte bra med denna, sen är det u bara ett plus att färgen passar henne så bra!!

Tack Marie

Fanny på North Bend sa...

Tänk om Bompe hade vacker cockerpäls, sååå mycket
tyg som skulle gå åt! Skulle kosta plenty!! Men visst vill man att de skall se så bra ut som möjligt. Det välkända uttrycket "man får lida pin om man skall bli fin" blir aldrig för gammalt!

Helene sa...

Ha ha så söt,vilket fint täcke.
Kram