.

´.

29 jan. 2010

Snö, snö, snö...

Torsdags tur, jag och hundarna är ute i det vackra vädret!!







Jaha...på Onsdag var det då dax för Sophia att ha sin sista gång i unghundskursen, men tji fick vi för bussen kom aldrig och vi blev stående väntande en lång stund...

Snöovädret gjorde att alla tåg och bussar var inställda. Som tur var hade jag pratat med Kursledaren, som skulle ordna extra gång för det var flera som inte kom pga vädret..
Så Sophia har en spårning och ett kurstillfälle kvar..

På Onsdagkvällen var vi ute och sprang och lekte runt husen och Sophia kunde tillslut inte gå alls, det tog totalstopp för henne. Snön blev som en betonglera som gjorde att lilla Dockan inte kunde ta sig varken fram bak eller åt någon sida..
Kort kommer...

I går var jag iväg igen och klippte klorna på Froffe Frolle och Vargen, hahaha Maja, Tiffanie och Ayla menar jag och det gick jätte bra denna gången oxå. Sen efter var vi och hälade på hemma hos Cecilia och Tyra(Amerikanskbulldog/Boxer blandning), jätte fin.. Jag fick oxå se en Main coon kattunge på 7 månader Blå till färgen, jätte fin. (Namnet, glömt!!) De berättade hur det går till på kattutställning, vilket vi oxå ska prova på med våran Ester såklart..

I dag fick vi igen följa med Fanny och Simson till skogarna, jag och alla fem cockrar. Lika härligt och fint väder som vanligt. Fanny visade oss för omväxlings skull en bra runda att gå med ett stort gäng lösa hundar, braaa runda, som kommer provas fler gånger..Vi har alltid tur med vädret på våra promenader. Härligt!!

Mamma är nu hemma efter sin långa sjukhusvistelse och operation och kan lite och lite ha sina små älsklingar igen, som de längtat.. Tack Gode Gud att det gick att göra något åt hennes åkomma...

Nu jobbas här hela helgen och det enda jag då orkar göra är lite lydnadsträning på våran plogade parkering!!

Trevlig Helg alla Glada Hundmänniskor!!

4 kommentarer:

Kung Cool o Fanny på North Bend sa...

ALLTID lika skojigt med Ditt underbara cockergäng!
Så mycket skratt!! Stackars Cloetta hade ju fullt uppp med att jaga bort sköna Sophia när hon ville pussa Gulle Bulle och till råga på allt började
ljuva Chanel flirta med honom. Grrrrrrr!!!!
HAN ÄR MIIIN!!!hojtade söta Cloetta och hade fullt schå med att få bort beundrarinnorna. Ha ha ha!
kung Casanova njööööt. Tänk att de kan ha så roligt och vara så samspelta. Det är en gåva att få vara med om allt detta superskojiga.
Vi tackar för ännu en oförglömlig promenad!!!

Fanny på North Bend sa...

Stackars lilla rara sköna Sophia!!!
Men hon är t.o.m vacker i snöbollsdress!!
Men det är i alla fall mycket snyggare i och naturligare än hemska och alldeles förfärliga dressar som en del sitter hemma och knåpar ihop.
Arma hundar som skall göras till åtlöje! Många hundar behöver ett värmande plagg när det är riktigt kallt men det skall vara något praktiskt
och inte för att klä ut den stackars hunden.

Näckrosdammens kennel,Petra Qvant sa...

Som hon såg ut, kunde inte låta bli att skratta när hon stog där och kom ingenstans, hahahaha!!

Tackar än en gång för alltid så trevlig promenad.

Dina arbkamrater i kväll ville gärna följa med på tur..skoj, ju fler ju roligare..Eller hur Bompe!!

Vi tränade lite på kvällen och Lady var riktigt duktig i kväll, funderar på att kanske trots allt anmäla henne!!

Kung Cool Casanova af North Bend sa...

Trevliga hundkompisar kan man aldrig få för många av!!!