.

´.

29 apr. 2010

I dag är Lady, Sophia och Olivia ute på egna äventyr....
Precis när jag kom hem från min storhandel, så ringde en god väns dotter och frågade om hon fick låna mina tre vovvar att ta med på bus med en annan vovve!!!:-)

Vem blir inte glad av det, aldra mest hundarna som får gratis socialisering utan Matten med andra hundar. Sofie och hennes kompis kom och hämtade dem, så nu kan jag plocka in varor i kyl och frys och städa och plocka efter hela veckan. Detta är min första lediga dag på länge, om man inte räknar med handlingen som tagit halva dagen!!!

Länk till bilderdagboken där bilder finnes: http://cockerbusen.bilddagboken.se/p/main.html?#0

När de sen kommer hem är de ju helt slut av lek och kanske bad:-)

Har föresten köpt tre mycket prisvärda koppel till hundarna i dag 44kr stycket och de är så sköna att hålla i. Hm... halsband behöver jag inte köpa någonsin tror jag för till Lady har jag köpt minst 15stk, så jag har nu olika halsband till dem i nästan alla koppel(8stk minst), är man lite köp galen ibland eller är man?!?!?!? Sen började jag köpa bäddar till hundarna och sen blev det mat och vattenskålar, men nu har jag hejdat mig och vi har så det räcker och blir över!!!Och inte att förglömma kläderna som jag aldrig använder;-)!!

Nä nu ska jag fixa på tills de kommer hem...

1 kommentar:

Fanny på North Bend sa...

Låter som ni alla har haft en riktigt trevlig dag!
Pratade lite med nattisarna. Irene saknade min
"lille" Gullenos på hundpromenaden men så är det när man har jobb att sköta. Hon hade väldigt roligt åt dieten med brytbönor! Kanske inte så kul att ha honom i sängen om natten ( hahaha!!)