.

´.

28 okt. 2009

VACKRA HOVADALA..

Promenad med Simson!!

Vi var Hovdala runt med Fanny,Gustaf och Simson.. Jag och flickorna. När Lady förstod att hon skulle få följa med blev hon överlycklig. Vi var ju ofta på Hovdala förut med en gammal kompis.

Jag började med att visa Guldkusten och hundrastplatsen, där träffade vi på en kompis till mig med sina två cocker Herrar. Vi var lite i inhägnaden och sen visade jag nejderna och vart själva hundslingan startar osv.

Sen åkte vi till Biblioteksruinen,(det är ett gammalt bygge från 1700-talet, som aldrig blev ett riktigt färdigt bygge för byggherren dog och ingen var intresserade av att bygga färdigt det)

Sophia svissar iväg, syns pyttelite till vänster..Hon är det vita på bilden....hihihi..
där är oxå fint!!! Sen vidare till HammarMölledammen.(en brant backe, men titta alla de vackra färgerna!!) Där följde vi den blå slingan, som är runt hela dammen och alla sprang självklart lösa. Simson älskade det lika mycket som alla andra.
Här går vi över Dammen till den brantare delen av slingan... Simson och Sophia är törstiga och här sjunker de ner i dammen, hjääälp!!!
Olivia, inte stilla en sekund.....
Vilka fina bilder att ha med sig hem i huvudet...vilken vy....
Brant ner att gå och slingra sig längs ena sidan av dammen...
Brant upp....
Olivia och Sophia utforskar vattnet lite....
Vi avlsutade det hela med god fika på en rastplats på väg ner till bilen.
Och då hjälpte Simson till att hålla koll...Vilken härlig tur. Det roligaste av allt var att Simson busade rejält med de små tjejerna!!
INTE MINST, Tack för påsen med benen som du plockat undan så att Simson inte skulle sätta i halsen, de var som gottis för tjejerna. De valde och vräkte bland alla stora ben i deras ögon. Nu har de att tugga i sig ett bra tag!!!

TACK.........

Inga kommentarer: