.

´.

29 aug. 2010

Ringträning och valpköpare på besök..

I går började nu äntligen Olivias utställningsträning.. Ska ju äntligen ge oss ut i ringarna nu jag och Fröken Brunis.. Lite spännande och faktiskt lite skoj att se vad Madame tycker om detta!!

Vi startade den med en träning inne på Hässleholmsgården där Nordskånska kennelklubben har ringträning några gånger om året.

Jag tyckte det gick riktigt bra, men Olivia tyckte helt klart det var roligast att leka med Grandis killen i samma ålder på gräset bakom när ringträningen var slut. De hade precis samma saker för sig, var ju i samma ålder de sprang, ja Grandisen före och Olivia efter han var ju såklart mycket snabbare fast inte lika smidig!! Han var Fawn färgad, riktigt mörkt röd i sin färg, läckert!!!

Sen i dag kom en jätte trevlig tjej från Åhus, för att tinga lilla Klåddan, som jag kallar honom eller Claude som han heter i stamtavlan=lite finare.. Får se vad de ska döpa honom till sen. Kanske Ville och `Claude` till och med hamnar på samma valpkurs och fortsättning, för dessa tjejer till dessa två Blr killar har tänkt sig brukset, så skoj så!!

För ös är det i dessa valpar, de mest aktiva valpar som sett dagen ljus hit intills här på Näckrosdammens kennel.

Det bär av med valp nummer två till Åhus, ska bli skoj sen att kunna få med fler till valpträffen lite senare i Höst och kunna följa uppväxten och med trim besöken..

Inga kommentarer: