.

´.

31 aug. 2010

Sj är botten!!!


Har idag haft en häktisk dag, med ögonlysning av hund I nÄSUM KL 9.00 och valp överlämning i Kristianstad. Lille Claude=MALTE skulle i dag flytta.. Vi var upp tidigt och alla stora vovvarna plus Claude=MALTE fick följa med..
Sen när vi var på väg hem tog vi en svängom till skogen så de tre stora skulle bli väl rastade, för sen skulle jag vidare upp till Linköping för att lämna över ytterligare en valp, lille MARC till en väntande och längtande familj!!
Men det ville inte Gudarna, för tåget skulle åkt 12.57 och klockan 17.00 hade tåget ännu inte startat, då bestämde vi att vi fick bestämma en annan dag, alla var helt slut på att bara sitta och vänta. DET VÄRSTA VAR DET ATT VI FICK KNAPPHÄNDIG INFORMATION om vad vi väntade på, GRRRR!!!
Jag skulle även träffa mina goa vänner Bodil och Marie när jag ändå skulle upp, vi skulle ha det trevlig och luncha i hop och bara sitta och prata tills mitt tåg skulle neråt Skåne igen..
Ja så är det här i livet, man kan inte råda över allt utan det är bara att hänga med och låta livet fortsätta, även om alla planer omkullkastas...
En mening med allt är det, som en god vän till mig alltid säger...
Ja så är det nog, men ibland kan det ta en stund att förstå den meningen;-)

1 kommentar:

Problemet i trafiken! sa...

Hahaha! Ja, Du kära Petra, en annan gång skall jag berätta vad som var meningen med detta! Men visst var det
trist att Marc inte kom hem till sin längtande familj.
Du lever i minst sagt 200 knyck-ständigt! Du behöver inte göra en affär av att Du har en fulltecknad vecka för det har Du 52 veckor om året, hihi!
Själv tar jag det "lugnt" och kör i 30 (i trafiken i alla fall)!!!